Torradores per cafè natural

Torradores de tambor per cafè natural Probat
Torradores model Neptune amb capacitats des de 480 a 3.000 kg/h de cafè verd i temps de torrat de 8 a 20 minuts per lot.


Tostadoras de tambor para café natural PROBAT NEPTUNE

Torradores tangencials per cafè natural Probat
Torradores model Júpiter amb capacitats des de 500 a 5.000 kg/h de cafè verd i una àmplia flexibilitat de temps de torrat de 2 a 18 minuts per lot. Sistema de paletes per mesclat òptim del producte amb aire calent.


Tostadoras tangenciales de alto rendimiento PROBAT JUPITER

Torradores centrífugues per cafè natural Probat
Torradores model Saturn amb capacitats des de 250 a 4.000 kg/h de cafè verd i temps de torrat de 5 a 15 minuts per lot per força centrífuga. Permet temps curts de torrat de 5 minuts amb una transmissió uniforme del calor i refredament ràpid.


Tostadoras centrífugas para café natural PPROBAT SATURN

Torradores de tambor amb capacitats d’1 a 60 kg Probat
Torradores model Probatino i Probatone amb capacitats des d’1 a 60 kg de cafè verd per lot i temps de torrat de 10 a 20 minuts. Aquests models de torradores són ideals per a petits productors o botigues Coffee Shop. Funcionament per gas natural o gas propà.


Tostadoras de tambor para tienda PROBAT PROBATINO

Torradores per cafè torrefacte

Torradores de tambor model Colombo de Radar Coffee per cafè torrefacte, natural o mescles, i capacitats des de 360 a 1.500 kg/h i sucre de 24 a 100 kg per lot. Tenen un dispositiu automàtic de dosificació de sucre, refredador especial per torrefacte i sistema de neteja automàtic.

Molins de corrons

Àmplia gama de molins de corrons industrials Probat amb capacitats de mòlta des de 100 a 4.000 kg/h. Poden molturar els grans per obtenir cafè instantani, de filtre, expresso i cafè per pods i cafè en càpsules. Versions de 3 zones de mòlta especials per a producte súper fi.


Molinos de rodillos para café natural y torrefacto PROBAT UW

Instal·lacions completes per cafè verd i cafè torrat

Les instal·lacions completes de Probat inclouen neteja, emmagatzematge, pesatge, mescla, dosificació, sitges per cafè verd i torrat – tant en gra com mòlt – i sistemes pel tractament de fums.
També oferim automatitzacions per la gestió integral d’equips i plantes completes de cafè a través de SCADA, així com el software CoffeeTr@ce pel control de traçabilitat del producte. Assistència Tècnica i manteniment on-line.

Equips de laboratori

Torradores de laboratori

Torradores de tambor doble model Probat Pre-Z per torrat de mostres amb una capacitat de fins a 100 grs per lot i funcionament elèctric o per gas natural.

tostadora_cafe_laboratorio_probat_prez

Colorímetre – Mesurament de color

Equip Colorette de Probat per control del procés de torrat a través del color. Calibratge controlat pel programa de l’equip i re-calibrat per botó. Compta amb impressora integrada i pot connectar-se a un PC.

Taules de tasts

 

ALIMENTACIÓ

Procés
Envasat

FARMACÈUTICA

Procés
Envasat

COSMÈTICA

Procés
Envasat

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!