Emplenat, taponat i segellat de flascons i ampolles

Rendiment mig

Línies per emplenar i taponar Bosch en combinació per envasat de cremes, sabó líquid – amb possibilitat d’inserir bomba de dosificació -, desodorants – opció especial per aplicador de roll-on -, etc. Aquests equips estan en versions lineals o rotatives amb possibilitat de neteja CIP o SIP.
Emplenadores lineals i rotatives Bosch Packaging amb rendiments fins a 400 ampolles/minut i dosificacions entre 50 i 1.000 ml – incloent una versió especial de fins a 4.000 ml.
Taponadores intermitents i rotatives Bosch Packaging amb rendiments des de 60 a 400 ampolles/minut.
Dissenys de tap: a pressió, roll-on, tap amb rosca i dosificadors.

bosch

Hema_CMYK


Equipo para llenado de líquidos y semi-sólidos en frascos y botellas Bosch FRO

Rendiment alt
Les línies per emplenar i envasar d’alt rendiment Hema poden emplenar i taponar amb diferents tipus de taps – amb rosca, a pressió, amb bomba de dosificador, etc. – tot tipus de cremes, sabons i altres productes cosmètics d’alta viscositat.
Emplenadores volumètriques rotatives i lineals Hema Volufill.
Volum d’emplenat de 20 ml fins a 5.000 ml per ampolles de plàstic – HDPE, PET, PP – vidre, llaunes i cartró i rendiments des de 3.000 a 50.000 ampolles/hora per equips rotatius i de 1.200 a 6.000 ampolles/hora per equips lineals.
Emplenadores gravimètriques rotatives Hema Volufill.
Volum d’emplenat de 60 ml fins a 5.000 ml per ampolles de plàstic – HDPE, PET, PP – vidre, llaunes i cartró i rendiments des de 3.000 a 43.000 ampolles/hora.

Envasat de sòlids i semi-sòlids en sobres

Equips HDG per envasat primari i secundari en bosses i sobres pre-formats o des de bobina per productes desmaquilladors, cremes, etc.
Dissenys de bossa disponible: coixí, arestes segellades, fons pla, segellat a 3 costats, segellat a 4 costats, estil Doy, cadena de bosses i amb contorns especials. Totes amb opcions de forat, obre fàcil, eurohole i spout.
Capacitats: des de 60 a 400 bosses/minut.
Dimensions màximes de bossa: 40-400 mm ample, 40-400 mm llarg.

Envasat vertical

Àmplia varietat de solucions segons la mida i disseny de bossa.

Capacitats dels equips d’envasat vertical Bosch: fins a 240 bosses/minut.

Dissenys de bossa: coixí, arestes segellades, fons pla, segellat a 3 costats, segellat a 4 costats, segellat a 3 costats amb zip i Doy Zip.

Dimensions màximes de bossa: 400 mm ample, 700 mm llarg.

Tots els equips poden incorporar: opció per forat, obre fàcil, sistema zip i sellat per ultrasons.


Línea de envasado vertical con sistema de estuchado top loading robótico Bosch Packaging


Envasadora vertical en bolsas con diseño tipo Doy Bosch Packaging SVE 2520 DZ

Envasat Flow-Pack

Equips de Bosch Tevofarm – per rendiment mig – i Bosch Sigpack – alt rendiment – per envasat secundari de productes cosmètics – sobres, mostres, tovalloletes, etc. Es pot crear una línia d’envasat completa gràcies als equips de manipulació i robotització i encaixat o estotjat Bosch.
Les capacitats dels equips Bosch Tevopharm poden arribar a envasar fins a 200 unitats/minut – velocitat de 80 metres/minut, i les de Bosch Sigpack poden arribar a 1.500 unitats/minut. Comptem amb versions especials washdown i amb segellat hermètic, productes amb safata protectora, zip re-tancable i obre fàcil.


Envasadora flow pack Bosch Pack 401


Línea de envasado flow pack Bosch Pack 401 con sistema de alimentación de producto Pack Feeder 4


Línea de envasado flow pack de alto rendimiento con sistema de estuchado Bosch Sigpack

Estotjat

Equips per rendiments mitjans i alts d’estotjat de sobres, ampolles sobre safata i prospecte, flascons, ampolles farmacèutiques, flowpacks, sobres, tubs, vials, blísters, sticks, etc.
Aquests equips poden formar línies completes en combinació amb sistemes de control de pes, equips d’envasat vertical, horitzontal i flowpack.
Diferents dissenys d’estoig: safata, safata + tapa, display, etc. i opcions de pinça per manipulació del producte.
Capacitats: fins a 420 estoigs/minut per estoigs amb dimensions mínimes i màximes (llarg x ample x alçada): 20-600 mm x 15-400 mm x 25-400 mm.


Estuchadora horizontal modular intermitente Bosch Packaging CUT 1405


Estuchado continuo de productos oftálmicos con rendimientos medios Bosch Packaging


Equipo Bosch Packaging CFC para estuchado de productos en formatos grandes

Equips de manipulació

Solucions robòtiques Delta modulars, flexibles i ampliables per automatització i manipulació de tot tipus de productes cosmètics: sobres, flow-packs o bosses per alimentació a línies d’encaixat, estotjat, etc.

Bosch ofereix infinitat d’opcions de pinces segons les necessitats de producció i requeriments de manipulació del producte.

Capacitats per manipular fins a 2.200 productes/minut amb solucions de 3 robots delta per cèl·lula i múltiples cèl·lules.


Equipo de manipulación y top loading de Bosch Packaging por robot Delta


Línea Bosch Packaging para envasado flow pack y alimentación por robot Delta hacia un sistema de encajado


Línea Bosch Packaging para envasado vertical y alimentación por robot Delta hacia encajadora


Software de gestión del sistema de manipulación Gemini de Bosch Packaging


Línea Bosch Packaging para envasado vertical de alto rendimiento y alimentación por robot Delta hacia encajadora

Enfaixat i encelofanat

Equips Pester PAC Automation de disseny obert per enfaixat i encelofanat de productes cosmètics individuals o agrupats com ampolles, vials, blísters, flascons, tubs, estoigs, etc.
Els equips Pester PAC Automation destaquen pel seu disseny ergonòmic – segons requeriments GMP -, alta qualitat i una operativitat molt senzilla i intuïtiva.
Els models Pewo-Pack són ideals per enfaixat i encelofanat de productes amb polietilè. La capacitat màxima per estoigs és de 60 cicles/minut, amb unes dimensions màximes de 400 mm x 400 mm x 250 mm. Per flascons, la capacitat pot arribar a 50 cicles/minut i dimensions de 300 mm x 300 mm x 250 mm.
Per altra banda, la línia d’equips Pewo-fold estan indicats per funcions d’encelofanat en OPP, PVC, cel·lofana i polietilè, arribant a 60 cicles/minut per formats màxims de 400 mm x 350 mm x 140 mm.

Encaixat vertical i horitzontal

PPester PAC Automation ofereix dos solucions per encaixat d’estoigs, ampolles, flascons, aerosols i tubs, amb diferents opcions d’alimentació i agrupació segons el producte per dissenys de caixa americana, safates i wrap-around.
Tots els seus dissenys compleixen amb els estàndards GMP i destaquen per la seva ergonomia, disseny compacte, accessibilitat i fàcil operativitat.
Per encaixat horitzontal, Pester compta amb les encaixadores PEWO-form UVP, que poden arribar a una velocitat màxima de 40 caixes/minut (500 estoigs), per unes dimensions de caixa mínimes de 150 mm x 120 mm x 105 mm, i màximes de 600 mm x 400 mm x 400 mm.
Els models d’encaixat vertical són els PEWO-form TLC, més indicats per productes que requereixen d’un robot top loading pel seu encaixat – com ampolles, flascons, tubs, estoigs “Shelf Ready”, inhaladors, vials, etc. -. La capacitat màxima dels equips TLC és de 60 caixes/minut per unes dimensions de caixa mínimes de 200 mm x 120 mm x 100 mm, i màximes de 600 mm x 400 mm x 400 mm.

Paletitzat

Equips de paletitzat per robot antropomòrfic programable per diferents formats de caixa i mosaic, que també permeten el paletitzat de producte retractilat, ampolles, safates, etc.
Les solucions Pester PEWO-Pal contemplen paletitzadors de 1 a 5 estacions per totes les mides de pallet existents i alçada màxima de pallet de 2.000 mm. La capacitat màxima dels models PEWO-Pal és de 12 cicles/minut, garantint un tracte gentil del producte.

Final de línia

Pester ofereix solucions completes d’enfaixat, encelofanat, encaixat – vertical i horitzontal – i paletitzat per crear finals de línia de productes farmacèutics i cosmètics. La fàcil integració dels equips ha ajudat a desenvolupar cartopaletizadors modulars i compactes de gran rendiment.

Etiquetat

Sleeve i Tamper Evident
Els equips Berning tenen un ampli rang de diàmetre de producte per sleeve – de 10 a 210 mm – i capacitats entre 80 i 600 cicles/minut. Berning també ofereix equips amb diverses capacitats per embanderolat horitzontal amb disseny en U i per agrupacions de producte.
Etiquetat
Newman Labelling fabrica una àmplia gama d’equips per etiquetar (etiquetes auto-adhesives) segons disseny GMP per xeringues, carpules, vials, ampolles, flascons (en vidre o plàstic) i contenidors de seguretat amb una capacitat màxima de fins a 600 unitats/minut. La mida de l’etiqueta va des dels 10 mm x 20 mm fins als 150 mm x 300 mm, per envasos de 8 a 150 mm de diàmetre.
També compten amb un equip específic para etiquetat Tamper Evident d’estoig amb una capacitat de fins a 400 estoigs/minut i mides des de 12 mm x 20 mm x 65 mm fins a 120 mm x 120 mm x 240 mm.

newman

berning

ALIMENTACIÓ

Procés
Envasat

FARMACÈUTICA

Procés
Envasat

COSMÈTICA

Procés
Envasat

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!